Svenska rallyt 2013!

Svenska rallyt 2013

Svenska rallyt 2013

Som det enda vinterrallyt i WRC arrangeras återigen Svenska rallyt. En lång och härligt traditionsrik historia ska få nya blad skrivna. Det är sveriges största publika arrangemang!

Spiker AB är återigen inblandat i de olika händelserna som sker.

Rallyradion på Sveriges Radio P4 är en självklarhet för många att lyssna på ute längs rallyts specialsträckor. Johan Lindqvist är programledare för ”rallystudion”. Det som klistrar ihop alla sträckor och känslorna ute i rallyskogarna.

Dessutom kommer Johan att vara med i de stora publika showerna vid Färjestads travbana där superspecialsträckorna kommer köras samt även vid målgången på stora torget i centrala Karlstad på uppdrag av Information Design.

This entry was posted in Röstbloggen. Bookmark the permalink.